Säännöt

Valovoimaa-yleisökisan ja arvonnan säännöt

 1. Kilpailun järjestäjänä toimii Vattenfall Oy, Televisiokatu 4 A, 00240 Helsinki (myöhemmin tässä tekstissä “kilpailun järjestäjä”).
 2. Kilpailussa kerätään kohdan 3. mukaisia kilpailukuvia Instagramissa ja Facebookissa.
 3. Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt voivat osallistua kilpailuun julkaisemalla valoaiheisen valokuvan Instagramissa ja oheistamalla sen avainsanalla #valovoimaa. Kilpailuvalokuvan voi liittää myös Vattenfall Suomi -Facebook-sivun julkaiseman kisa-aiheisen postauksen kommenttikenttään. 1.–20.11.2016 välillä julkaistut kuvat osallistuvat arvontaan. Kukin osallistuja voi osallistua kilpailuun vain kerran. Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.
 4. Kilpailun palkinto arvotaan siihen osallistuneiden henkilöiden kesken. Arvonta suoritetaan kilpailun järjestäjän tiloissa, tämän toimesta kuukauden sisällä edellä mainitun kilpailuajan päättymisestä.
 5. Arvonnan jälkeen voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin tai Facebookin välityksellä ja palkinto toimitetaan voittajalle. Voittajan nimi voidaan julkaista kilpailun järjestäjän internetsivuilla, uutiskirjeessä, sosiaalisessa mediassa tai muissa omissa medioissa.
 6. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden poistaa internet-julkaisujensa yhteydestä osallistujilta mahdollisesti saamansa loukkaavaa tai muuten sopimatonta aineistoa.
 7. Kilpailun järjestäjä voi halutessaan jakaa osallistujien lähettämiä kuvia sosiaalisessa mediassa ja kampanjasivullaan ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
 8. Kilpailun järjestäjä ei ota vastuuta kilpailua koskevan kampanjasivun tai sosiaalisen median kanavien toimivuudesta eikä osallistumisista, jotka keskeytyvät tai katoavat teknisten ongelmien vuoksi.
 9. Kaikkien vastanneiden kesken (1 palkinto / henkilö) arvotaan kaksi (2) Innolux Tubo -kirkasvalolaitetta (yhden palkinnon arvo 280 €, sis. alv 24 %). Lisätietoja palkinnosta: http://www.innolux.fi/fi/valaisin/kirkasvalolaite/tubo-kirkasvalolaite-musta Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.
 10. Kilpailun järjestäjä maksaa palkinnosta maksettavan mahdollisen arpajaisveron.
 11. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Kilpailun järjestäjän kokonaisvastuu kutakin osallistujaa kohtaan ei muuten ylitä sataa (100) euroa. Mainitut vastuunrajoitukset eivät kuitenkaan rajoita kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
 12. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä internet-sivuillaan osoitteessa www.vattenfall.fi.